SITE UNDER CONSTRUCTION (HEAD TO OUR FB PAGE)

arrow1

Voeding gaat hand in hand met het hernemen van zijn gezondheid, van de fysieke activiteit en zijn uiterlijk. Om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van gezonde fysieke activiteit is het absoluut nodig zich gezond te voeden.

Crossfit gaat dan ook samen met een gezonde levensstijl. Maar hoe moet je nu eten als CrossFit atleet? Welke dieet kan je nu het beste aanhouden om je doelen als atleet te halen? Welke factoren spelen er een rol in het bepalen van jouw keuzes?

Binnen onze CrossFit community zijn er eigenlijk twee “regimes” die ondersteunend zijn aan het denken en doen als CrossFitter, het Paleo-dieet en het Zone-dieet. Natuurlijk zijn er ook atleten die gebruik maken van andere regimes of strategieën maar allen met hetzelfde doel. Presteren als atleet en ondersteunend aan een fit leven.Hieronder vind je een verklarende illustratie van wat het Paleo regime juist inhoudt.

Wij bieden op dit vlak advies aan en kunnen binnenkort gepersonaliseerde voedingsschema's aanbieden.

 

Graag bieden wij onze atleten niet alleen een goed workout programma aan maar proberen we jullie ook een wegwijzer te wezen in een total "healthy lifestyle"

CROSSFIT HEALTH