SITE UNDER CONSTRUCTION (HEAD TO OUR FB PAGE)

arrow1

Graag bieden wij onze atleten een zo divers mogelijk programma aan, daarom beschikt onze box over meerdere gecertificeerde crossfit coaches met ieder zijn specialiteiten.

CROSSFIT COACHES

EMMANUEL DHAENENS

COACH MANU

MATTHIJS DEPREZ

Manu, is de 29 jarige headcoach en eigenaar van Crossfit Kortrijk. Manu is opgegroeid in de mooie streek “Bormes-Les-Mimosas” in Zuid-Frankrijk. Hij is sinds kindsaf gebeten door de sportmicrobe en deed o.a. baby gym, karate, mountainbike, tennis, volleybal, Engelse box en fitness.  Op latere leeftijd besloot hij dan ook dat ‘sport’ de richting was waarin hij zijn professionele carrière wou in uitbouwen. In 2012 behaalde hij het diploma “Métiers de la form (BJEPS AGFF), om nadien naar België te trekken en een opleiding Kinesitherapie te starten.  

Tijdens zijn studies begon hij met Crossfit, hetgeen al snel evolueerde tot een echte passie. Manu houdt van het hele CrossFit-plaatje, niet alleen van de sport zelf maar ook van de levensstijl en de community-spirit die erbij hoort.

CrossFit is voor Manu dé complete sport.  Eind 2015 kwam zijn droom waar en kon hij zijn eigen box, CrossFit Kortrijk, openen.  Coach Manu is dan wel niet altijd de meest stipte persoon maar hij is een uitstekende coach die altijd met veel plezier en eindeloze energie zijn atleten vooruit helpt.

Coach Manu doet zowel individueel, als in team (met Jelle Hoste – Team Côte du Boeuf), mee aan Crossfit-competities. Hij deed al mee aan the Belgian Throwdown 2016, de Amsterdam Throwdown 2016, Last battle of the Winter 2017, The Beach Throwdown 2017, The Belgian Throwdown 2017 en The Marseille Throwdown 2017,… In September 2017 vormt hij samen met Michelle een team voor de  Alpine Battle 2017 (Team Bambi & Brutus). Coach Manu heeft een certificaat Crossfit Level 1.

 

Matthijs, bij ons gekend als Coach Matthi . Matthi (25j)  is jong, ambitieus en énorm sportief. Zo heeft hij ervaring met o.a. zwemmen fietsen, lopen, fitness, judo en voetbal.

In mei 2016 ontdekte Matthi onze Crossfit box en hij is meteen gebleven.  Na enige tijd zelf intensief te hebben meegetraind, vond Matthi gaandeweg zijn plaatsje  in het CFK team. Eerst als administratief medewerker, en later ook als coach. Onder begeleiding van headcoach Manu is hij ondertussen een vaste waarde geworden.

Coach Matthi heeft al heel wat ervaring in de beneluxe compititiewereld en deed mee aan The Southside Throwdown 2016 (individueel), The Belgian Throwdown 2017 ,2018 (in team), 2019 (2de plaats in team)  , The Amsterdam Throwdown 2017 (5de in team)  ,2018 (2de individueel ) , 2019(in team) , Amarok games 2018 (4de in Team) ,Healthy Throwdown 2018 (3de inTeam) , The Beach Throwdown 2018 (4de in Team) , 2019(in team)  Battle of bruges 2018 (4de individueel) , Gent throwdown 2019 (1ste, individueel)

Coach Matthi heeft een diploma initiator fitness , certificaat Crossfit Level 1 en Crossfit Specialty course : Gymnastics en volgde tal van andere opleidingen zoals een weightlifting cursus bij het Olympisch team te Gent.

 

COACH‍‍‍ MATTHI

VISIT HIS PAGE!

HOW JOKE ZEG SKRIF U BIO

NAULAERTS JOKE

COACH JOKE

Ik ben Lotte Handels (27j), afgestudeerd aan Universiteit Gent als kinesitherapeute met als afstudeerrichting Musculoskeletale kinesitherapie. Daarnaast heb ik de cursus Dry Needling gevolgd en ik richt mij vooral op algemene kinesitherapie en sportletsels.Ik heb een enorme passie voor sport en gezondheid. Zelf doe ik competitie CrossFit, een sport waarbij kracht, snelheid, mobiliteit en uithouding belangrijk zijn. In deze sport komen veel andere sporten terug zoals zwemmen, lopen, weightlifting, powerlifting en gymnastiek. Door deze sport te beoefenen heb ik een brede kennis van verschillende sporten, sportletsels en ook de revalidatie ervan.Uiteraard kun je bij mij ook terecht voor blessure preventie!

HANDELS LOTTE

COACH LOTTE

Michelle (28j), was net als de andere coaches een erg sportief kind. Samen met haar tweelingzus heeft  ze haar hele leven competitie geturnd. Van haar 15e tot 23e gaf ze ook zelf turnles aan de competitietak, waarvan de laatste jaren als hoofdtrainster.

Toen Michelle op 23-jarige leeftijd afstudeerde heeft ze haar turncarrière stopgezet. Het viel (helaas) niet te combineren met haar professionele carrière, en een lastige blessure had veel van het turnplezier weggenomen. Evenwel bleef Michelle op zoek naar een sport die haar dezelfde uitdaging zou bezorgen als het turnen, en dat heeft zij gevonden bij Crossfit.


Sinds juli 2017 is Michelle coach en daarnaast helpt ze met de administratie van de box. Michelle is erg competitief en doet graag zoveel mogelijk Crossfitwedstrijden mee. Meestal als individuele atleet, maar in de toekomst wil ze graag meer team-competities doen.

Michelle deed al mee aan The Belgian Throwdown 2016, Last battle of the Winter 2017, The Liege Throwdown 2017, The Beach Throwdown 2017, The Belgian Throwdown 2017, The Marseille Throwdown 2017.. Coach Michelle heeft nog geen certificaat Crossfit Level 1, maar dit is wel één van haar prioriteiten.

MICHELLE DECRUY

COACH MICHELLE