• Home
  • Training
  • Team
  • Crossfit
  • Rehabilitation
facebook-color-circle-outline
instagram-color-circle-outline
Retrack logo site

Ons team

COACH MANU
EMMANUEL DHAENENS

Emmanuel, is de 31 jarige headcoach en eigenaar van Crossfit Kortrijk. Hij is opgegroeid in de mooie streek "Bormes-Les-Mimosas" in Zuid-Frankrijk. Hij is sinds kindsaf gebeten door de sportmicrobe en sport al veel vanaf jonge leeftijd.  Op latere leeftijd besloot hij dan ook dat 'sport' de richting was waarin hij zijn professionele carrière wou in uitbouwen. In 2012 behaalde hij het diploma "Métiers de la form (BJEPS AGFF), om nadien naar België te trekken en een opleiding Kinesitherapie te starten.  

CrossFit is voor Coach Manu dé complete sport.  Eind 2015 kwam zijn droom waar en kon hij zijn eigen box, CrossFit Kortrijk, openen.  Coach Manu is dan wel niet altijd de meest stipte persoon maar hij is een uitstekende coach die altijd met veel plezier en eindeloze energie zijn atleten vooruit helpt. Coach Manu doet zowel individueel als in team, mee aan Crossfit-competities. Coach Manu heeft een certificaat Crossfit Level 2.

COACH LOTTE

LOTTE HANDELS

Lotte Handels (28j), afgestudeerd aan Universiteit Gent als kinesitherapeute met als afstudeerrichting Musculoskeletale kinesitherapie. Daarnaast heeft ze de cursus Dry Needling gevolgd en ze richt vooral op algemene kinesitherapie en sportletsels.Ze heeft een enorme passie voor sport en gezondheid. Lotte doet zelf aan competitie CrossFit, een sport waarbij kracht, snelheid, mobiliteit en uithouding belangrijk zijn. In deze sport komen veel andere sporten terug zoals zwemmen, lopen, weightlifting, powerlifting en gymnastiek. Door deze sport te beoefenen heeft ze een brede kennis van verschillende sporten, sportletsels en ook de revalidatie ervan.Uiteraard kun je bij haar ook terecht voor blessure preventie!

COACH‍‍‍ MATTHI

MATTHIJS DEPREZ

Matthijs Deprez (26j), ambitieus en énorm sportief. Zo heeft hij ervaring met o.a. zwemmen fietsen, lopen, fitness, judo en voetbal. In mei 2016 ontdekte Matthi onze Crossfit box en hij is meteen gebleven.  Na enige tijd zelf intensief te hebben meegetraind, vond Matthi gaandeweg zijn plaatsje  in het Retrac team. Eerst als administratief medewerker, en later ook als coach. Onder begeleiding van headcoach Manu is hij ondertussen een vaste waarde geworden. Coach Matthi heeft al heel wat ervaring in de competitiewereld en nam deel aan verschillende competities zowel individueel als in team.  Coach Matthi heeft een diploma initiator fitness , certificaat Crossfit Level 1 en Crossfit Specialty course : Gymnastics en volgde tal van andere opleidingen zoals een weightlifting cursus bij het Olympisch team te Gent.
COACH JOKEJOKE NAULAERTS

Joke Naulaerts is een onmisbare coach in het Retrac team. Zij staat in voor zowel CrossFit lessen als de CrossFit Kids lessen.Joke nam zelf ook al deel aan verschillende crossFit competities, voornamelijk in team. Door haar grote passie sport en voeding is ook joke  continu bezig met een gezonde levensstijl, sport en voeding.

DR. TIMTIM DEWYN

U kunt bij Dr. Tim Dewyn terecht met uw sportblessures.

Connect met ons

Deze informatie wordt enkel voor professionele doelen binnenin Retrac gebruikt.

106 C Gentstesteenweg, 8530 Harelbeke, Belgie

 

location-marker

crossfitkortrijk@gmail.com

NL/ENG: Lotte Handels +32 484 40 44 27

FR/ENG: Emmanuel Dhaenens +32 472 91 13 99